Kickstart my life

Publicerad 2014-11-29 21:21:59 i Everyday life,

Tänk att ett telefonsamtal kan kännas så befriande, hela världen ligger framför mina fötter igen. Igår fick jag beskedet om att jag från och med måndag har ett jobb på Zalando här i Berlin. Jag har under en lång tid nu inte haft några riktiga rutiner förutom att vara i skolan 3 timmar om dagen.
December månad kommer att ha långa dagar med både jobb och studier. Tre timmar skola på morgonen, fyra timmar jobb på Zalando efter skolan och när jag kommer hem tillbringar jag kvällen med att jobba hemifrån med översättning för mitt andra jobb. December kommer att vara tröttsamt, men i Januari kan jag slappna av igen och jobba fulltid på Zalando.
Vad som motiverar mig allra mest just nu är att jag inte längre bara kan drömma om sådant som vore fantastiskt för mig och i mitt liv, jag kommer att ha möjligheten att faktiskt uppfylla dessa önskningar. Jag ser så mycket fram emot att flytta in i min första egna lägenhet, smycka den helt på egen hand med min inredning! Jag ser fram emot att ha pengar på mitt sparkontot, åka på festivaler och weekend resor. Jag ser fram emot att stadga mig i Berlin helt och hållet. Aldrig mera Sverige.
 
Lugn lördag med bad, Tv serier och godis, för imorgon blir det upp tidigt och tillbringa hela dagen med okända tyskar på ett låtsas bröllop. En musikvideo ska spelas in och jag ska agera statist.

Om

Min profilbild

• Swedish • 26 • Berlin •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela